Munkavállalóknak

Állások és pozíciók, Neked

Leendő Munkavállalók számára, figyelembe véve több éves munkáltatói és foglalkoztatói tapasztalatainkat, küldetésünknek tekintjük, a leendő munkavállalók számára biztosított korrekt, emberközeli és színvonalas szolgáltatás biztosítását. Szemléletünkkel lojálisabbá és megbízhatóbbá tesszük a munkavégzéshez való hozzáállást.

Image

Miért mi?

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, az ügyfeleink érdekét maximálisan szem előtt tartva, készen állunk megbízhatóan és hatékonyan kiszolgálni a részükről felmerülő igényeket.

Az eddigi céljainkat követve, ezután is változatlan küldetéstudattal törekszünk végezni munkánkat, melynek iránymutatói:

  • Korrekt, emberközeli és színvonalas szolgáltatás biztosítása jelenlegi és jövőbeli munkavállalóink számára
  • Lojalitás és megbízhatóság
Image

Szolgáltatásaink

Munkavállalóink számára az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk a teljesség igénye nélkül:

  • Tájékoztatás a piaci lehetőségekről
  • Munkaerő kölcsönzés
  • Munkaerő közvetítés
  • Toborzás

Gyakran feltett kérdések

Összegyűjtöttük neked az általában feltett kérdéseket és a válaszaikat


A munkavállaló számára nyújtott kölcsönzési előnyök

  • A munkaerő-kölcsönző cég folyamatos támogatást nyújt a munkavállalónak, a kapcsolatfelvételtől egészen a munkaviszony megszűnése utáni új munkahelye megtalálásáig.
  • A munkaerő-kölcsönző cég bármikor felkereshető munkaügyi kérdésekben – akkor is, ha a kölcsönbe vevő céget még nem szeretné tájékoztatni a munkavállaló.
  • A munkaerő-kölcsönző cég segíti a munkaügyi kapcsolattartást, minden a munkavégzéssel kapcsolatos információk mihamarabbi átadásához a kölcsönbe vevő céggel.


Igen! A munkavállaló számára a cafeteria ügyintézést is a kölcsönbe adó cég intézi, azonban a kölcsönbe vevő cafeteria lehetőségei alapján, így a cégnél dolgozók nem kerülnek béren kívüli juttatás szempontjából megkülönböztetésre.


A munkaerő-közvetítés esetében a HR szolgáltató a munkaerő megtalálását, kiválasztását támogatja, de a szerződést már a munkavállalóval közvetlenül köti a cég. Ezzel szemben a munkaerő-kölcsönzés esetében a munkavállaló a szerződést a munkaerőt kölcsönbe adó céggel köti, nem pedig a céggel, ahol fizikailag a munkáját végzi.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb állásajánlatokról.